Gelfix Extra 2:1

Gelfix Extra 2:1

Με το Gelfix Extra 2:1 της Dr. Oetker μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μαρμελάδες και ζελέ. Η περιεκτικότητα φτούτων και χυμού θα πρέπει να είναι περίπου διπλάσια από το ποσοστό ζάχαρης που έχετε υπολογίσει. Για ένα φακελάκι Gelfix θα χρειαστείτε περίπου 1.000g φρούτα και 500g ζάχαρη και για ζελέ 750ml χυμό φρούτων και 400g ζάχαρη. Για την παρασκευή ενός ζελέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιδήποτε χυμό διατίθεται στο εμπόριο (εκτός από χυμό σταφυλιού).


Χρησιμοποιόντας
Gelfix έχετε την δυνατότητα ελεύθερης επιλογής στα φρούτα, αλλά και το είδος της ζάχαρης: Μπορείτε π.χ. να χρησιμοποιήσετε ζαχαροκάλαμο ή μαύρη ζάχαρη, το οποίο θα δώσει μια ελαφριά νότα καραμέλας στη μαρμελάδα σας.

Το Gelfix Extra 2:1της Dr. Oetker περιέχει τη φυτική ουσία πηκτίνη, που προέρχεται από μήλα και εσπεριδοειδή.

Για εγγυημένη επιτυχία στις μαρμελάδες σας.

Αλλεργιογόνα συστατικά

Αυτό το προϊόν δεν περιέχει συστατικά που απαιτούν σήμανση από το νόμο που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες δυσανεξίας.

Συστατικά που απαιτούν σήμαση από το νόμο:

Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη, δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, όλυρα, σιτηρό kamut ή υβριδικές ποικιλίες τους,
Μαλακόστρακα,
Αυγά
Ψάρια,
Φιστίκια,
Σόγια,
Γάλα και παράγωγα προϊόντα όπως ζάχαρη γάλακτος (λακτόζη),
Ξηροί καρποί (καρύδια), δηλαδή αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, κάσιους, πεκάν, καρύδια Βραζιλίας, φιστίκια, καρύδια και καρύδια Κουίνσλαντ,
Σέλινο,
Μουστάρδα,
Σουσάμι,
Διοξείδιο του θείου σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 10 mg / kg ή 10 mg / l
λούπινο και
μαλάκια
και τα προϊόντα τους.
Στις συσκευασίες των προϊόντων μας αυτά τα αλλεργιογόνα προβάλλονται με έντονα τονισμένο <κεφαλαίο γράμμα> στην λίστα των συστατικών ούτως ώστε να διακρίνονται με την πρώτη ματιά.

Διαθρεπτικές πληροφορίες Gelfix Extra 2:1

Ανά 100g περιεχομένου συσκευασίας
Ενέργεια 1354kJ
320kcal
Λιπαρά 0.3g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.3g
Υδατάνθρακες 59g
εκ των οποίων σάκχαρα 59g
Πρωτεΐνες 0.6g
Αλάτι 1.3g

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν

Βάρος: 2x25g