Η τραγανή λεπτή ζύμη, η πλούσια επίστρωση και τα διαλεγμένα υλικά κάνουν την Dr.Oetker Πίτσα Formaggi & Pomodori ακαταμάχητη για αυτούς που τους αρέσει να την απολαμβάνουν όπως στην πιτσαρία. H Dr.Oetker Ristorante Pizza Fοrmaggi & Pomodori καλύπτεται με κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, λιαστές ντομάτες και αρωματική σάλτσα πέστο. Το tip μας: H πίτσα Ristorante πετυχαίνει ακόμη καλύτερα αν ψηθεί με πάνω κάτω αντιστάσεις. Η επίστρωση της τότε γίνεται ιδιαίτερα ζουμερή και το τυρί λειώνει ομοιόμορφα.
Αυτό το προϊόν δεν περιέχει συστατικά που απαιτούν σήμανση από το νόμο που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες δυσανεξίας.
Συστατικά που απαιτούν σήμαση από το νόμο:
Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη, δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, όλυρα, σιτηρό kamut ή υβριδικές ποικιλίες τους,
Μαλακόστρακα,
Αυγά
Ψάρια,
Φιστίκια,
Σόγια,
Γάλα και παράγωγα προϊόντα όπως ζάχαρη γάλακτος (λακτόζη),
Ξηροί καρποί (καρύδια), δηλαδή αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, κάσιους, πεκάν, καρύδια Βραζιλίας, φιστίκια, καρύδια και καρύδια Κουίνσλαντ,
Σέλινο,
Μουστάρδα,
Σουσάμι,
Διοξείδιο του θείου σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από 10 mg / kg ή 10 mg / l
λούπινο και
μαλάκια
και τα προϊόντα τους.
Στις συσκευασίες των προϊόντων μας αυτά τα αλλεργιογόνα προβάλλονται με έντονα τονισμένο <κεφαλαίο γράμμα> στην λίστα των συστατικών ούτως ώστε να διακρίνονται με την πρώτη ματιά.
Ανά 100g τελικού προϊόντος | Ανά μερίδα τελικού προϊόντος | %* | |
---|---|---|---|
Ενέργεια |
961
kJ
230 kcal |
3411
kJ
815 kcal |
41.0
%
41.0 % |
Λιπαρά |
11.00
g
|
39.00
g
|
56.0
%
|
εκ των οποίων κορεσμένα |
3.10
g
|
11.00
g
|
55.0
%
|
Υδατάνθρακες |
24.00
g
|
84.00
g
|
32.0
%
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3.60
g
|
13.00
g
|
14.0
%
|
Πρωτεΐνες |
7.60
g
|
27.00
g
|
54.0
%
|
Αλάτι |
1.10
g
|
3.80
g
|
63.0
%
|
Βάρος: 355g